fi

Välitysveneemme

TULOSSA MYYNTIIN

Nordstar 26
Aquador 24DC (2018)
Grandezza 31 (2007)
Sea Ray 260
Yamarin 63DC
Brig 780


Grandezza 27 OC 2013, Volvo Penta DIESEL , D4-260, HP 109 000€

Aquador 25 Wae 2008, Cummins Diesel 320 hv 2008, HP 74900€

Harvoin tarjolla oleva huippukuntoinen Aquador myynnissä. Koko historia tiedossa ja dokumentoituna!

Ollut todella hyvällä pidolla! Veneessä on kaikki tehdaslisävarusteet. Kyseinen vene on harvinaisen hyvin pidetty rakkaudella ja huollettu säntillisesti ammattilaisten toimesta.

Keulassa tilava ruokailuryhmä, jossa teetetty pöytä, jonka saa laskettua sängyksi 2 hengelle. Pistopunkkaan mahtuu hyvin 2 henkilöä.

Pentterissä kaikki ruuanlaittovälineet. Tilava vesi wc.

Wallaksen lämmitin. Keulassa tv ja dvd-soitin. Sähköiset keula- ja peräankkurit helpottavat rantautumisia.

Lisävarusteiden lisäksi asennettu automaattitrimmit, eteenpäin näyttävä kaiku ja pimennysverhot.

Pressut uusittu 2019 ja ovat hyväkuntoiset.

Moottorina Cumminsin taloudellinen ja tehokas Diesel Bravo 3 vetolaitteella. Maltilliset tunnit 750. Kilpi vaihdettu tänä keväänä. 

GPS, Jääkaappi, Kaiku, Kaiteet, Karttaplotteri, Kaukohallintalaite, Keitin, Keulapotkuri, Kompassi, Kulkuvalot, Kuomu, Loki, Maasähkö, Patjat, Stereot, Suihku, Tyynyt, Uimaportaat, WC: Vesi-wc 

Tästä huippuhyvä ja monipuolinen vene pienelle perheelle, pariskunnille tai mökkiveneeksi. Vene on hyvin monipuolinen ja moneen käyttöön soveltuva.

Rahoitus ja vakuutukset järjestyy!

Soittele rohkeasti lisätietoa ja sovitaan näytöt ja koeajot.Atlantic 780 Adventure 2018, Suzuki, 250hp Bensin, 79 500€

Atlantic 780 Adventure myynnissä. Huippu varusteet ja loistava kokonaispaketti huokeaan hintaan. Hyvin monikäyttöinen vene, joka soveltuu niin kalastajille, mökkiveneeksi kuin matkaveneeksi. Huom. koneen käyttötunteja vain 90!! Huollot tehty ammattilaisen toimesta ja säilytetty lämpimässä hallissa. Makuupaikkoja helposti 2-3 hengelle, sähkötoiminen vesi-wc, ulko-ohjaus, sähköinen ankkurivinssi edessä ja takana ym ym. Vene toiselta omistajalta. Moottorina luotettava Suzuki DF 250 vuosimallia 2018. Webasto 2000T lämmitin.

GPS, Jääkaappi, Kaiku, Kaiteet, Karttaplotteri, Kaukohallintalaite, Keitin, Keulapotkuri, Kompassi, Kulkuvalot, Maasähkö, Patjat, Stereot, Suihku, Tutka, Tyynyt, Uimaportaat, Uisteluvarustus, WC: Sähkötoiminen ym!Sea Ray 325 Sundancer 2007, Yanmar 315 hp Diesel

Hienokuntoinen Sea Ray tarjolla maltillisilla tunneilla.

Wihurin maahantuoma vene, josta siirtynyt 1. omistajalle vuonna 2008. Veneessä Yanmarin taloudellinen, vahva ja luotettava 315 hv Diesel kone. Keväällä kauttaaltaan kiillotettu nätiksi. Varusteita mm: Generaattori (Kohler), joten virranpuutteesta ei tarvitse huolehtia koskaan. Huom. arvokas ja todella hyvä varuste, joka helpottaa monessa tilanteessa!

Viilennys/lämmitys! (erittäin mukava varuste, poistaa kosteuden tehokkaasti ja heräät aina kuin hotellin lakanoista)

Vesi-wc
2xtv (salongissa ja pistopunkassa)
Sähköinen moottoritilan luukku
Keittolevy
2xjääkaappi (sisällä ja avotilassa)
3x vesiallas
suihku
yms yms! 

Vene sijaitsee Turussa. https://www.nettivene.com/moottorivene/sea-ray/866248 Oysterman 22 1987, Yanmar Diesel, 17 900€

Nyt tarjolla todellinen harvinaisuus! Oysterman 22 merkkinen kahvelikutteri, joita valmistettu kaikenkaikkiaan reilut 30 kpl. Tämä yksilö on tietojen mukaan todennäköisesti ainoa itämeren puolella. Cornwallissa rakennettu 1987. Vuonna 1990 venettä korotettu ja seisomakorkeus sisälle luotu. Veneellä on hieno historia:

Edinburghin parlamentin johtaja hankkinut veneen vuonna -91. 2008 suomalainen merikapteeni hankki veneen itselleen ja purjehti sen suomeen.

Vene on siis erittäin merikelpoinen.

Tässä on monien mahdollisuuksien vene, jonka voi muokata itselleen sopivaksi. Moottorina toimii Yanmar 26M, 16hv diesel, joka vaihdettu vuonna -91.

Veneessä on vesi-wc (septitankki puuttuu, mutta asennettavissa)

Webaston asennus melkein valmis

Kaasuhella

Vhf-radio

Purjeet ovat kaikenkaikkiaan hyvässä kunnossa.

Rullaklyyvari uusimisen tarpeessa, kuten myös vesitankki.

Tässä on harvinaisuus, jollaista ei varmasti tule vastaan joka päivä. Vene on valmis vesille, mutta pienellä työllä tästä saa erittäin upean ja toimivan paketin.

Vene sijaitsee Paraisilla ja näytöt onnistuu.

https://www.nettivene.com/purjevene/muu-merkki/866210